Coppelia
Lørdag den 15. juni 2019 16.00
Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers C
Køb

Randers Balletskole
Coppelia - Store sal kl. 16.00


Værket, lørdag, den 15. juni 2019

Coppelius er en mystisk person, som mistænkes for at give sig af med trolddomskunster, men ingen af landsbyens beboere ved det dog rigtigt. I et vindue i Coppelius´ hus sidder en skøn pige, Coppelia, og læser; det gør hun hver dag, men hun forlader aldrig huset .. Svanilda er en glad ung pige som sammen med en flok veninder ikke kan modstå fristelsen til at gå på opdagelse i Coppelius´ hus, hvor de finder instrumenter og store mekaniske dukker. Voldsomme ting sker, da Coppelius ankommer og rasende afslører de indtrængende gæster; dog viser Coppelius sig også som et følsomt menneske.

Coppelia havde sin førsteopførelse i 1870 i Paris. Leo Delibés har komponeret musikken til balletten, der både rummer klassiske divertissementer, skuespil og storslåede danseoptrin som 1. akts mazurka samt sigøjnerpiger i en czardas, og i 3. akt. den smukke klassiske Timernes Vals.
Kendetegnende for senromantikken var interesse for det dæmoniske og mystiske, som genfindes i Coppelia, men ikke i form af overnaturlige væsner, kun med almindelige mennesker, - vi har at gøre med en komedie, og balletten er fyldt med livsglæde og festlighed.

Balletskolens dygtige elever byder velkommen til denne sommers store og underholdende forestilling.Koreograf og iscenesætter: Vivi Christensen
Varighed: ca. 1¾ time, incl. pauser

www.vaerket.dk
Arrangør: Randers Balletskole


Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages.Kurv

Din indkøbskurv er tom

Login

Basket Points array(0) {
}
Debitor Points array(0) {
}
Total Points array(0) {
}

Køb gavekort

Mangler du en gave? Så køb et gavekort. Hurtigt og nemt.

Powered by Billetten A/S
Server-id: 17.20
Cookiepolitik