Adressaten ubekendt
Tirsdag den 24. september 2019 19.30
Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers C
Køb

Adressaten ubekendt - Store Sal kl. 19.30

Lars Mikkelsen og Søren Sætter-Lassen spiller i 'Adressaten Ubekendt' venneparret Max og Martin, der sammen ejer et kunstgalleri i San Francisco, USA omkring 1932. De må desværre skilles, da Martins kone vil hjem til Tyskland, hvor de kommer fra.

De to venner holder kontakten over udveksler breve over Atlanten, men udvekslingen tager langsomt en ubehagelig drejning, da Max til stor forfærdelse kan se sin gamle ven gradvist lade sig forføre af den tyske nationalsocialisme og bevæger sig under Førerens fane. Forfærdelsen bliver heller ikke mindre af, at Max selv er jøde.

'Adressaten Ubekendt' er en smuk og forfærdelig fortælling om nazismens fremmarch i Tyskland, og hvordan to venner og mennesker mister fodfæstet og må genfinde sin plads i en ny verdensorden. Forrygende skuespil og stof til eftertanke med Det Kongelige Teaters 'Adressaten Ubekendt'.

Forestillingens anden akt begynder med reflektion og dialog. Historikere Bo Lidegaard og Christoffer Emil Bruun indleder samtale med publikum om stykkets temaer og gør salen klogere på, hvordan Danmark stillede sig over for den totalitære trussel i de år, samt hvordan vi ser på de trusler, der er mod vores demokrati den dag i dag.

www.vaerket.dk
Arrangør: Randers Teaterforening

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Login

Basket Points array(0) {
}
Debitor Points array(0) {
}
Total Points array(0) {
}

Køb gavekort

Mangler du en gave? Så køb et gavekort. Hurtigt og nemt.

Powered by Billetten A/S
Server-id: 15.20
Cookiepolitik